Știrile zilei

ULTIMA ORĂ: Un cutremur de 5.3 grade a zguduit România vineri noapte

Un cutremur cu magnitudinea de 5,3 grade s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 02:00. Seismul s-a produs în regiunea Vrancea, zona Nereju, fiind resimtit în cea mai mare parte a țării.

Potrivit estimărilor INFP, magnitudinea a fost de 5,3, la o adâncime de 88 de kilometri. Estimarea inițială a INFP a fost de 6, pentru ca apoi să fie revizuit la 5,3.

Sesimul s-a simțit până la Chişinău.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

4 comentarii

  1. e ceva de groază cu tv din romania oare se astepta cineva la asa ceva de ce tac toti?dacă nu erai tu cosmine nu stiam nimic sigur dumnezeu să ne ajute si să ne ocrotescă tara si pe toti romani

  2. Magnitudinea de 5.3 cred ca e o minciuna. Adica unii cu aparatura defecta care a picat chiar in timpul cutremurului îi contrazic pe cei cu sisteme performante si de ultima generatie. Care e motivul acestei dezinformari.

  3. Lipsa de rugaciuni sf spovedanie si sf in prtasane si Duminicile sf Biserica, sa Ascoltam sf Evangelia cel Si sa vorbim cu Bunul Dumnezeu prin ajutoru Preotilor nu sa i huluim pe preoti ca comunica mereu cu preoti sa suparat pe noi, facem foarte multe rele, Amin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: Textul nu poate fi copiat!