Știrile zilei

Un gospodar pentru Primăria Lopătari: Marian Oancea

E fără putință de tăgadă faptul că unele comune din România au pierdut ritmul dezvoltării. Lopătari pare a fi una dintre ele, căci anii au trecut peste frumoasa localitate de pe Valea Slănicului fără ca vreun mare proiect european sau guvernamental să aducă aici fonduri pentru dezvoltare.

Partidul Social Democrat Buzău propune însă acum pentru conducerea Primăriei Lopătari un candidat energic, în persoana lui Marian Oancea, actualul viceprimar al comunei. Un „new-entry” în politică – s-ar putea spune -, însă un gospodar care a confirmat deja atât în domeniul antreprenorial, cât și în activitatea administrativă de la primărie.

Om cu o vastă experiență în serviciul public, militar și antreprenorial, Marian Oancea s-a pus în slujba țării, servind în teatrul de operații din Irak, unde a demonstrat curaj, devotament și abilitatea de a lua decizii în situații tensionate.

Actualmente, este viceprimar al comunei Lopătari, iar grație capacității sale administrative și viziunii pentru dezvoltare, a fost ales de comunitate și de PSD pentru a candida la cea mai importanta funcție: aceea de Primar al comunei Lopătari.

Punte distrusă de ape, refăcută și redată circulației pietonale

Marian Oancea a ales să se alăture echipei PSD în primul rând pentru că, sub umbrela unui partid puternic, aflat la guvernare, Lopătariul are șansa de a se dezvolta prin proiecte cu finanțare externă, vitale comunei.

Colaborarea cu echipa PSD este esențială pentru succesul nostru, deoarece ne oferă sprijinul necesar pentru a accesa resurse și pentru a implementa proiecte majore.  Avem aliați puternici la Buzău și la București, dar cei mai importanți aliați ai noștri sunt locuitorii comunei, care trăiesc aici și care își doresc să facem treabă.”, a precizat Marian Oancea.

În mandatul său de viceprimar, Oancea s-a ocupat personal de șantierele deschise în comună, implicându-se direct în achiziționarea de utilaje, reparația drumurilor, refacerea punților și rezolvarea altor probleme edilitare care trenau de ani buni.

Drumuri impracticabile, scoase din noroi

Acum, Marian Oancea este încrezător că, alături de echipa PSD, va putea atrage proiecte cu finanțare europeană și guvernamentală, singurele care pot salva frumoasa comună buzoiană:

Cred cu tărie că Lopătari are potențialul de a se dezvolta cu fonduri europene și guvernamentale. Am multe planuri de viitor pentru modernizarea comunei și sunt sigur că împreună putem transforma comuna noastră într-un exemplu de succes.”– Marian Oancea

  • Suflu nou în administrația locală.

Echipa PSD Buzău își dorește să ducă mai departe dezvoltarea Buzăului, motiv pentru care a propus pe listele cu aleși locali oameni competenți, muncitori și dedicați comunităților pe care le reprezintă. Marian Oancea este unul dintre ei, cunoscut pentru implicarea sa activă în viața comunității.

Anul 2024 este primul în care vor avea loc toate tipurile de alegeri: europarlamentare, locale, prezidențiale și parlamentare. Potrivit calendarului stabilit de coaliția PSD-PNL, alegerile din 2024 vor avea loc în lunile iunie, septembrie și octombrie. Prin urmare, pe data 9 iunie, românii vor merge la vot pentru alegerile locale, dar și pentru cele europarlamentare.

GALERIE FOTO:


Comandat de: Partidul Social Democrat Buzău

Executat de: S.C. NOVEMBER MEDIA SRL – portal www.reporterbuzoian.ro

Cod atribuit de AEP: 21240002

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button