Știrile zilei

Un hipermarket din Buzău a montat gard metalic la intrare: „Segregare făcută cu simțul umorului”

Circuite speciale pentru vaccinați,

Un gard metalic a fost montat în interiorul unui supermarket din Râmnicu Sărat pentru a delimita accesul persoanelor nevaccinate de cel al persoanelor care au un certificat verde, scrie dcnews.ro.

Filmarea a devenit virală pe reţelele de socializare, iar pe fundal se aud chiar şi voci care contestă măsura gardului metalic din interiorul supermarketului.

Ideea montării gardului este însă delimitarea zonei hipermarketului de zona galeriei comerciale din interior. Astfel, clienții nevaccinați au acces doar la magazinul cu „produse esențiale”, în timp ce vaccinații se pot bucura și de serviciile celorlalți agenți economic (farmacii, magazine de presă, restaurante ș.a.), interzise primei categorii.

„Virușii” nu trec prin gard! ❌🦠❌ Asta e o segregare făcută cu simțul umorului, ca să acceptăm exterminarea nazistă cu zâmbetul pe buze. 🙂 Iar cei care sunt de partea cealaltă a gardului (cei care au pașapoarte de „oameni liberi”), oare cum se simt?! Liberi ca păsările cerului? 🤔”, a scris un internaut.

Ciudat, dacă până acum făceam mişto unii de alţii, acum chiar nu e ok aşa! Asta nu e glumă…”, a scris un internaut. „Sari gardul dacă vrei la farmacie”, a scris altul.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

2 comentarii

  1. Vitele vaccinate pe o parte, vitele nevccinate pe cealalta. Cine stie mai bine sa puna in practica ideile neziste, daca nu nemtii? Virusul si vaccinul nu au nicio treaba cu aceasta DISCRIMINARE! Se incalca GRAV drepturile omului, suntem in plin proces de segregare sociala pe baza de suspiciune de boala. Si cei vaccinati si cei nevaccinati ar trebui sa facem front comun si sa reactionam la aceste incalcari ale drepturilor omului, pentru ca urmatoarea segregare s – ar putea sa nu se mai rezolve doar cu o intepatura. Pana atunci, BOICOT Kaufland!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: