AdministrațieȘtirile zilei

Un important director din echipa lui Toma și-a dat demisia

Silviu Nicoară și-a înaintat demisia din funcția de director al Urbis-Serv, societate aflată în subordinea municipalității.

Fost șef de ocol la Pârscov și Tisău, Silviu Nicoară a preluat Urbisul într-o perioadă dificilă, în care viitorul societății era pus sub semnul întrebării. Încă de la numirea din 2017 și fixarea pe post prin concurs, Nicoară a impus un sistem de management eficient, ce a dus, în final, la creșterea cifrei de afaceri, înnoirea bazei materiale și implementarea de noi tehnologii.

Motivele demisiei directorului Urbis se leagă de relația cu primarul municipiului Buzău, Constantin Toma. Cel din urmă ar fi spus că își dorește un șef cu mai multă viteză, motiv pentru care actualul manager s-a văzut nevoit să își strângă bagajele și să părăsească biroul de conducere.

Silviu Nicoară a fost numit șef la Urbis în 2017, iar în februarie 2018 a promovat concursul de ocupare a funcției de director. Managerul din Crâng a transmis întregului personal mulțumiri pentru modul în care și-au desfășurat activitatea, reușind la revigorarea orașului:

„Le doresc succes foștilor mei colegi și le urez să continue munca de transformare în bine a Buzăului.”,a  transmis Silviu Nicoară.

Fostul manager Urbis este și consilier județean din partea PSD. Potrivit unor surse, el ar fi renunțat la postul de la Ocolul Silvic în favoarea fotoliului de director de la Urbis.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: