Politică

Un like dat „cui nu trebuia” l-a costat serviciul

Viceprimarul din comuna buzoiană Scorțoasa, Sebastian Negoșanu, a fost exclus de organizația USR Buzău după ce a dat like pe Facebook unei postări a deputatului PSD Romeo Lungu. 

Deși pare mai degrabă o știre demnă de Times New Roman, întâmplarea chiar a avut loc, iar asta în județul în care USR a reușit să obțină un rezultat electoral bun: un deputat, un primar și mai mulți aleși locali.

Necazurile pentru vicele userist Sebastian Negoșanu au început în momentul în care a apăsat butoul de like la o postare a deputatului PSD Romeo Lungu. Mai târziu, ar fi spus șefii USR, ar fi comis „păcatul” de a participa, în calitate de viceprimar, la hramul bisericii din localitate alături de primarul ales din partea PMP.

Ultima învinuire ce i s-a adus vicelui demis a fost faptul că l-a felicitat pe liderul Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu (PSD), pentru alegerea sa în Comitetul European al Regiunilor.

Viceprimarul rămas fără serviciu și fără carnetul de partid se declară nevinovat și continuă să susțină că nu a făcut nimic nelalocul lui. Nu însă și pentru un partid care își tratează oponenții politici ca pe niște adversari ireconciliabili, iar pe colegii care le dau like celor din urmă, dezertori..

loading...

2 comentarii

  1. L-au exclus pe dnul inginer, ca sa-l puna pe urmatorul pe lista, paznicul ( acum șomer) Laurențiu Moldoveanu, (posesor al unei diplome de absolvent 10 clase) fidel lui Irinel Cîrstea, presedintele USR Buzău, fost PMP!
    Acest Moldoveanu, îsi daduse deja demisia din paznic, sperand ca dnul vice sa-l angajeze secretar la primaria Scortoasa.
    Partidul Oamenilor noi, partidul altfel!🤣🤣🤣

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button