Știrile zilei

Un live pe Facebook l-a costat 20.000 de euro

Un bărbat din Mărăcineni a plătit scump imprudența de a anunța pe Facebook faptul că se află la o petrecere într-o altă localitate. Hoții i-au spart casa, din care i-au furat 10.000 de euro și 50.000 de lei chiar în timp ce acesta transmitea live pe Facebook momentele distracției.

Spargerea a avut loc în seara zilei de sâmbătă, 9 noiembrie. Proprietarii casei se aflau la niște prieteni din Pogoanele, acolo unde avea loc o petrecere. La un moment dat, păgubitul a comis imprudența de a împărtăși cu prietenii de pe Facebook bucuria petrecerii departe de casă. Duminică dimineață, când au ajuns la domiciliu, membrii familiei au găsit ușa forțată, moment în care au sunat la 112. La scurt timp, oamenii au constatat că banii pe care îi aveau strânși pentru cumpărarea unui teren agricol dispăruseră.

Surse judiciare susțin că este vorba despre un prejudiciu de 10.000 de euro și 50.000 de lei, bani care ar fi fost ascunși într-un șemineu. Anchetatorii cred că hoții sunt persoane cunoscute, care știau că stăpânii casei posedă o sumă mare de bani.

Membrii familiei îl bănuiesc pe un bărbat din localitate, pe care l-au găzduit în trecut și care a dispărut chiar în seara spargerii.

În acest caz a fost des­chis un dosar penal şi se fac cercetări pentru infrac­ţiunea de furt. Polițiștii au ridicat deja imagini de pe camerele de supraveghere și încearcă să dea de urma răufăcătorilor.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

2 comentarii

  1. Live ul ca live ul, dar o greseala este si faptul ca a tinut o asa suma mare de bani in casa. Casa poate sa ia foc, sa fie sparta sau mai stiu eu ce..Banii stau in siguranta la banca, nu la saltea..Imi pare rau pentru domnul respectiv si sper sa gaseasca banii, daca nu i-o fi spart hotul la casino.

  2. Javrele astea care le ti la san si dup aia te musca parsiveste pe la spate merita calcate pe cap, ce prieten e ala care il ajuti si apoi te fura?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button