Administrație

Un milion de lei pentru Spitalului Județean de Urgență Buzău

Consiliul Județean Buzău a alocat, astăzi, suma de 1.000.000 de lei pentru ca Spitalul Județean de Urgență să poată continua lupta cu pandemia de coronavirus. Banii vor merge către achiziția de materiale sanitare.

Astăzi, plenul Consiliului Județean a aprobat în unanimitate Dispoziția Președintelui Petre Emanoil Neagu privind alocarea sumei de 1 milion de lei către Spitalul Județean de Urgență Buzău. Astăzi, o primă parte a comenzii de materiale sanitare urmează să ajungă la Buzău, iar mâine vor sosi și testele pentru personalul medical:

Consiliul Județean Buzău își pune la dispoziție toate resursele în lupta cu această pandemie!
Plenul Consiliului Județean a validat Dispozitia Președintelui privind alocarea sumei de 1.000.000 lei către Spitalul Județean de Urgență Buzău!
Astăzi va ajunge la Buzău prima parte a comenzii de materiale de protecție, iar mâine vor sosi testele pentru personalul medical.
Managerul SJU Buzău, dl Claudiu Damian și toate cadrele medicale fac eforturi deosebite, iar noi îi susținem cu toate resursele materiale de care au nevoie pentru a se proteja și pentru a trata și salva viețile celor afectați!
Sunt recunoscător societății civile și mediului de afaceri, care ne-au arătat că sunt alături de noi în această luptă! Împreună vom reuși!”, a scris președintele Consiliului Județean pe Facebook.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: