CORONAVIRUS

Un nou cartier în Buzău? Iată unde s-ar putea ridica viitorul complex imobiliar

Un nou cartier s-ar putea clădi în zona din spatele liniei Sala Sporturilor – Penny Market. Un buzoian îi cere primarului Constantin Toma să ducă diligențele pentru ca buzoienii să poată construi legal pe terenul dintre râul Buzău și Aleea Sporturilor.

„La inceputul anului ati promis efectuarea PUZ-ului pentru zona din spatele Penny Market din Brosteni. Ce planuri mai aveti cu aceasta zona? Sunt multe persoane care vor sa construiasca acolo dar sunt impiedicati de acest PUZ inexistent si de lipsa utilitatilor. Lasati, va rog, si alte zone din oras sa se dezvolte. Primaria sa nu mai investeasca doar in cartierul Orizont!”, a scris buzoianul pe domnuleprimar.ro.

Edilul șef Toma a răspuns solicitării, precizând că municipalitatea a prevăzut 5 miliarde de lei vechi în buget pentru întocmirea documentației.

„In acest moment se lucreaza la „ridicarea topo” ! Dupa circa 2 luni cand se va termina aceasta lucrare, se va trece la proiectul PUZ propriu-zis. Am prins deja in buget 500.000 lei pentru finalizare. Această zonă este cât cartierele Dorobanti 1 si Dorobanti 2 la un loc ! Credeti-ma, ca primar am tot interesul sa se mai construiasca echivalentul a 2 cartiere noi in Buzau ! Proiectul „Orizont” este inceput si trebuie finalizat ! Din pacate, birocratia si problemele din trecut creeaza intarzieri ! Dar ma voi lupta sa fie mai bine pentru majoritatea buzoienilor. Vă multumesc!”, a scris, la rându-i, primarul Constantin Toma, ca răspuns la solicitarea adresată de cetățean.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: