Știrile zilei

Un nou cinematograf se deschide în Buzău

Pe 27 mai se va deschide cinematograful Cinema City din incinta Shopping City Buzău. În aceeași zi va avea loc redeschiderea cinematografelor Cinema City din întreaga țară, urmând ca rețeaua să fie extinsă, în acest an.

Pe 27 mai va fi deschis cinematograful din Buzău, iar spre sfârșitul anului va fi inaugurat unul nou, la Brașov, anunță reprezentanții lanțului de cinematografe Cinema City.

“După momentele dificile din ultimul an, Cinema City își reafirmă poziția de lider pe piața cinematografică din România, asumându-și rolul de locomotivă în relansarea pieței de cinema românești. Parte a Cineworld Group, cel de-al doilea mare operator la nivel mondial, Cinema City își reia investițiile în anul 2021, reafirmându-și încrederea în viitorul marelui ecran. Ne continuăm expansiunea, deschizând două noi multiplexuri în orașele Buzău (pe 27 mai, cinema-ul cu numărul 27) și Brașov (la finele anului, numărul 28) echipate cu tehnologie inovatoare, la standarde cinematografice identice celor din marile capitale ale lumii. Mai mult chiar, demarăm în viteză și accelerăm procesul de recrutare în întreaga țară anunțând sute de noi poziții, din dorința de a ne completa și extinde echipa care să ofere tuturor celor care ne trec pragul o experiență cinematografică perfectă.”, informează comunicatul transmis de reprezentanții rețelei.

Cinema City România operează 27 de multiplexuri, cu un total de 242 de săli, în 20 oraşe din ţară: Bucureşti, Arad, Bacău, Baia Mare, Brăila, Buzău, Cluj, Constanţa, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Galaţi, Iaşi, Piatra Neamţ, Piteşti, Ploieşti, Râmnicu Vâlcea, Suceava, Târgu Jiu, Târgu Mureş şi Timişoara.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: