Din Buzău

Un nou curs de organizează în Buzău

CURS ACREDITAT DE STIVUITORIST IN BUZAU – SESIUNE NOUA CU LOCURI LIMITATE AVIZAT ISCIR

Nu pierdeţi ocazia de a ocupa unul dintre ultimele locuri disponibile pentru urmãtoarea sesiune a cursului Stivuitorist organizat în BUZAU, curs organizat cu avizul ISCIR, necesar şi util tuturor celor care doresc sã se specializeze în aceastã activitate dar şi celor ce doresc sã îşi prelungeascã autorizaţia pe care o deţin în domeniu. Cel mai mic cost de pe piaţã, condiţii de studiu excelente, sãli de curs moderne, suport de curs elaborat.

Doreşti sã deprinzi cunoştinţele şi atestãrile necesare pentru a activa pe motostivuitoare? Urmeazã cursul de Stivuitorist organizat în BUZAU! Cursul se adreseazã celor care doresc sã obţinã autorizaţia iniţialã de stivuitorist. Ocupaţia de stivuitorist se referã la totalitatea competenţelor tehnice şi organizatorice care permit exploatarea in condiţii de securitate a stivuitoarelor şi implicã cunoştinţe şi abilitãţi deosebite privind manevrarea în deplinã securitate a mãrfurilor.

De ce sã alegi cursul de stivuitorist organizat de Profesional New Consult? Pentru cã suntem de peste 12 ani pe piaţa de formare şi în tot acest timp am dat dovadã de profesionalism, seriozitate, promptitudine şi competenţã.

Mai multe detalii despre cursul de Stivuitorist pot fi obţinute accesând urmãtorul link: http://www.profesionalnewconsult.ro/iscir-anre/stivuitorist-calificare/ sau adresându-vã centrului de studii Profesional New Consult la urmãtoarele coordonate:

Telefoane: 0765.190.000, 0784.333.777

E-mail: [email protected]

Sau la sediul firmei din Buzau la urmãtoarea adresã:

Ne găsiți în Buzău, Str. Mălinului, Bl. I 2, ap. 2, jud. Buzău, (lângă Penny Market) – birou înscrieri şi sãli de curs.

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada urmãtoare sunt:

Curs Operator Date

Curs Inspector Resurse Umane

Curs Arhivar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button