Știrile zilei

Un NOU curs în Buzău | Diplomă recunoscută

Profesional New Consult va pune la dispoziţie cursul de Gene False, curs acreditat ce este disponibil pentru cei ce doresc sã presteze aceastã activitate în mod legal, având astfel posibilitatea participãrii la un curs ce vã oferã o diplomã recunoscutã naţional şi internaţional. Cursul este susţinut de traineri cu experienţã, care va vor insufla tainele acestei proceduri de ȋnfrumusetare, procedură necesară pentru ca frumusețea unui machiaj sa fie completă. Societatea noastră va pune la dispoziţie suport de curs elaborat, salon profesional de lucru, materiale si ustensile profesionale.

Învaţã sã pui în valoare frumuseţea naturalã a ochilor cu ajutorul extensiilor de gene fir cu fir, dar mai ales prin tehnicile de volum 2D şi 3D – un serviciu revoluţionar care s-a extins tot mai mult în industria beauty. Datoritã numeroaselor avantaje oferite, precum alungirea genelor, creşterea în volum, remodelarea şi efectul de lifting, extensiile de gene au devenit una dintre preferatele proceduri de înfrumuseţare. DOAR ACUM REDUCERE de 10% pentru plata integrala sau 5% pentru plata in rate a oricarui curs din programa noastră.

În cadrul cursului vor fi abordate tehnicile de aplicare gene fir cu fir, dar şi tehnicile de volum 2D şi 3D, acordându-se o importanţã deosebitã cunoştinţelor practice ce vor fi acumulate prin sesiuni de aplicare gene realizate pe modele umane, ce vor ajuta astfel participanţii la curs sã înţeleagã corect tainele acestei profesii pentru a o putea practica ulterior .

Mai multe detalii despre curs, puteţi obţine accesând site-ul www.profesionalnewconsult.ro, email : [email protected], telefoane : 0765.190.000, 0748.333.777 .

Sau la sediul centrului de studii Profesional New Consult Buzãu, Str. Broşteni, Bl. I 2, ap. 2, jud. Buzãu (lângã Penny Market)

Woman Eye with Long Eyelashes. Eyelash Extension

Alte cursuri de ȋnfrumuseţare organizate de Profesional New Consult ȋn perioada urmãtoare sunt :

Curs Stilist Unghii ;

Curs Machiaj  ;

Curs Coafor ;

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close