Știrile zilei

Un nou curs, în Buzău | Traineri cu experiență, diplome recunoscute internațional

Vrei sã lucrezi în domeniul beauty? Dintotdeauna ai fost atrasã de frumos? De mai bine de 11 ani, cursurile de make-up oferite de Profesional New Consult au format mii de make-up artişti ce activeazã astãzi atât pe piaţa muncii din România, dar şi din strãinãtate.

Cursul de Machiaj se adreseazã atât celor ce doresc sã obţinã o competenţã nouã şi sã activeze într-un domeniu de maxim interes astãzi, dar şi celor care cautã în permanenţã sã îşi îmbunãtãţeascã cunoştinţele pe care le deţin, printr-o formare continuã. Traineri cu experienţã internaţionalã în arta machiajului vã vor oferi suport şi vã vor insufla pasiunea pentru frumos, punându-vã la dispoziţie gratuit, în cadrul cursului, produse profesionale marca Affect, oferite de site-ul www.topglamorous.ro.

În cadrul acestui curs veţi dobândi noţiuni teoretice şi veţi realiza, sub atenta supraveghere a trainerilor, mai multe tipuri de machiaj, dar şi tehnici diferite precum: machiajul de corecţie a feţei (contouring umed, contouring uscat, contouring cremos), machiaj Pin Up, machiaj de searã, machiaj de mireasã realizat cu tehnica baking, machiaj apple realizat cu tehnica creionului dar şi lucrul cu pigmenţii, multi color blending, precum şi multe altele. Acest curs de bazã complex abordeazã toate temele necesare pentru formarea unui make-up artist profesionist, fiind adresat atât fetelor, cât şi baietilor, la finalul acestuia se va obţine diploma acreditatã şi recunoscutã atât în ţarã, cât şi în strãinãtate.

IMPORTANT! Participând la cursul de Machiaj organizat de Profesional New Consult puteţi beneficia de reduceri mari acordate cursanţilor la achiziţionarea de produse profesionale ale brand-urilor de marcã cu care colaborãm.

Pentru detalii vã puteţi adresa centrului de studii Profesional New Consult Buzãu – birouri înscrieri – Buzãu, Str. Mălinului, Bl. I 2, ap. 2, jud. Buzãu (lângã Penny Market).

De reţinut !!! Cursul este acreditat şi recunoscut de Ministerele Muncii şi Educaţiei, diplomele fiind valabile atât în ţarâ, cât şi în strãinãtate. LOCURILE SUNT LIMITATE !!!

Desigur puteţi parcurge acest curs împreunã cu celelalte cursuri organizate de Profesional New Consult beauty Academy:

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: