Anunțuri

Un nou curs începe în Buzău

INVATA CELE MAI NOI TEHNICI DE COAFOR /HAIRSTYLE DE LA PROFESIONISTI! Curs acreditat de COAFOR-Hairstylist, in BUZAU

O pasiune se întreţine şi se cultivã permanent, astfel, dacã eşti pasionat/ã de tehnica de aranjare a pãrului şi hair style şi îţi doreşti sã urmezi o carierã în domeniu, Profesional New Consult vine ȋn ȋntampinarea dumneavoastră cu un curs complex care se bazează  80% pe partea practica şi 20% pe partea teoretică.

BENEFICIEZI DE REDUCERE ATAT PENTRU PLATA IN RATE DAR SI PENTRU PLATA INTEGRAL LA INSCRIERE.

Cursul constituie primul pas spre specializarea ȋn meseria de hairstylist, fiind destinat celor care vor să-şi transforme pasiunea ȋntr-o cariera de succes ȋn industria de hairdressing. Pe parcursul cursului, cursanţii primesc reţete personalizate ȋn acord cu trăsăturile feţei, jobul şi stilul de viaţă ale viitoarelor cliente. La finalul cursului vei stăpâni tehnici de coafat, vei şti să foloseşti ustensilele şi produsele de styling pentru a obţine texturile dorite, vei şti să realizezi o coafură comercială, nu ȋnainte de a ȋnvăţa totul despre tehnici de prindere şi tapat.

Realizarea coafurilor moderne, dar şi a celor clasice, noţiuni de spãlat, vopsit, tratamente specifice fiacărui tip de păr, dar şi cunoaşterea corectã a instrumentarului de lucru şi folosirea corespunzãtoare a acestuia, sunt doar câteva dintre noţiunile abordate în cadrul cursului de coafor, practica realizându-se şi pe modele umane, fiecare cursant având prilejul de a învãţa şi de a exersa prin studiu practic. În cadrul cursului de coafor vei mai ȋnvăţa toată gama de coafuri adaptate fiecărei lungimi de păr şi formei feţei; ȋn această secţiune sunt incluse şi cocurile, ȋmpletiturile şi combinaţiile ȋntre ele.

Doar la Profesional New Consult veţi gãsi sãli dotate întocmai ca în saloanele de coafor, produse profesionale, precum şi formatori dedicaţi ce vã vor îndruma pe parcursul derulãrii sesiunii de formare profesionalã.

Mai multe detalii despre curs, puteţi obţine de la centrul de formare profesionalã Profesional New Consult – Buzãu, la telefoanele: 0765.190.000, 0784.333.777

email: [email protected]    website: www.profesionalnewconsult.ro

Sau la sediul centrului de studii Profesional New Consult Buzãu, Str. Malinului, Bl. I 2, ap. 2, jud. Buzãu (lângã Penny Market).

Alte cursuri de ȋnfrumuseţare organizate de Profesional New Consult ȋn perioada urmãtoare sunt:     Curs Frizer    /    Curs Masaj

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button