Știrile zilei

Un nou curs, organizat la Buzău

Nu ştii ce carierã sã începi? Doreşti sã activezi în domeniul beauty? Te aşteptãm la cursul Stilist Protezist de Unghii! Manichiura reprezintã reflexia personalitãţii oricãrei femei, aşa ca nu mai ezita, vino sa înveţi de la specialişti cum sa creezi o manichiurã perfectã. Cursul de stilist protezist unghii din cadrul Profesional New Consult vã oferã posibilitatea de a învãţa despre forma unghiilor (naturalã, pãtratã, migdalã, stiletto), despre construirea unghiilor cu gel folosind şablonul, crearea aspectului natural al unghiilor false (aplicarea tipsului), dar şi protezarea unghiilor deteriorate ori demontarea unghiilor cu gel.

IMPORTANT !!! în cadrul cursului veţi exersa realizarea clasicului şi elegantului french, dar şi a decoraţiunilor pentru unghii, ştampila, aplicarea ştrasurilor, a glitterului sau o foliilor de transfer.  Cursul se adreseazã celor ce cautã sã invete ceva nou si foarte util, dar si celor ce doresc sa isi aprofundeze cunostintele pe care deja le detin, la finele acestuia, eliberandu-se o diploma recunoscuta la nivel national, cat si internaţional.

O nouã sesiune a cursului de Stilist Protezist Unghii va demara în Buzău în perioada urmãtoare, iar dacã doriţi sã învãţaţi realizarea unor modele ideale de unghii cu gel, vă recomandăm sã parcurgeţi acest curs, locurile fiind limitate.

Toata luna iunie beneficiati de REDUCERI la inscriere: 5% la plata in RATE sau 10% la plata INTEGRALA.

Construcţia unghiei cu gel, ultimele modele de stilizare a unghiilor cu gel, forme unghii, produse profesionale suport de curs, formatori cu experienţã ȋn domeniu şi condiţii de studiu la standarde ȋnalte sunt câteva motive serioase pentru a participa la cursul de Stilist Protezist Unghii ce poate fi parcurs atât de cãtre cei care doresc sã facã primii paşi ȋn aceastã profesie dar şi de cei care doresc sã se specializeze în domeniu, având câteva cunoştinţe deja în acest sens.

Dacã doriţi sã parcurgeţi cursul de Stilist Protezist Unghii – unghii tehnice, nu uitaţi sã vã adresaţi centrului de studii Profesional New Consult Buzãu – birouri înscrieri – Buzãu, Str. Broşteni, Bl. I 2, ap. 2, jud. Buzãu (lângã Penny Market).

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada urmãtoare sunt:

Curs Aplicare Gene (https://www.profesionalnewconsult.ro/infrumusetare/curs-aplicare-gene-false/)

Curs MakeUp (https://www.profesionalnewconsult.ro/infrumusetare/machiaj-makeup/)

            Curs Dermopigmentare (https://profesionalnewconsult.ro/infrumusetare/tatuaj-cosmetic-machiaj-semipermanent/)

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button