Din Buzău

Un nou curs recunoscut şi acreditat ȋn Buzău

În perioada urmãtoare va avea loc deschiderea în Buzãu a unei noi sesiuni a cursului de Arhivar , curs acreditat, susţinut de experţi ȋn domeniu, necesar şi util tuturor instituţiilor publice şi private creatoare de arhivã, care ȋn acest fel pot evita aplicarea unor amenzi, asigurând respectarea legislaţiei ȋn materie care impune ca aceste unitãţi şi instituţii publice sã angajeze personal specializat ȋn acest sens.

Atenţie !!! Locurile pentru aceastã sesiune a cursului sunt limitate, de aceea pentru a ocupa un loc, adresaţi-vã centrului de studii, Profesional New Consult. In perioada aceasta beneficiati de reduceri semnificative pentru inscrierea la orice curs din programa noastra si alte surprize, asa ca nu mai amânaţi, ȋnscrieţi-vă ACUM!!

Calificarea „Arhivar” este proiectata pentru cei care lucreaza ȋn domeniul gestionarii si punerii la dispozitia publicului a documentelor create in decursul activitatii lor, de institutiile publice si de organizatiile private. Activitatea arhivarului se desfasoară atat în depozitul de arhiva, dar si in cadrul compartimentelor, structurilor, organizatiilor creatoare de arhive.

Calificarea de arhivar este obligatorie pe piata muncii, intrucat, conform art. 31 din Legea Arhivelor Nationale nr. 16 din 1996, fiecare organizatie publica sau privata are obligatia sa isi organizeze un compartiment de arhiva, administrat de personal specializat si responsabil in probleme de arhiva ce va fi format in acest sens. Unitatile publice si cele private (firmele) vor trebui sa isi insereze in propriile organigrame personal calificat in domeniul ARHIVAR.

Competenţele dobandite in cadrul cursului sunt suficiente şi necesare pentru practicarea acestei profesii şi pentru asigurarea unei bune derulãrii a activitãţii în departamentele de arhivã.

Mai multe detalii despre curs, puteţi obţine accesând site-ul www.profesionalnewconsult.ro, email : [email protected], telefoane : 0765.190.000, 0748.333.777 .

Sau la sediul centrului de studii Profesional New Consult Buzãu, Str. Broşteni, Bl. I 2, ap. 2, jud. Buzãu (lângã Penny Market).

De asemenea, ȋn perioada urmãtoare vor demara cursuri ȋn urmãtoarele domenii:

Curs Contabilitate ;

Curs Inspector Resurse Umane ;

Curs Inspector Sãnãtate şi Securitate în Muncã ;

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button