ARTICOLUL ZILEIȘtirile zilei

Un nou festival, în Buzău. Opt zile de distracție și voie bună

Primăria Municipiului Buzău anunță deschiderea procedurii de transparenţă decizională a procesului de elaborare a actului normativ privind organizarea evenimentului „Toamna Buzoiană 2022”. Festivalul va avea loc în perioada 18 – 25 septembrie 2022, în locația deja consacrată: spațiul expozițional și de evenimente Drăgaica.

Proiectul de hotărâre ce urmează a fi supus dezbaterii publice și, ulterior, aprobării în Consiliul Local Municipal poate fi consultat aici.

ANUNȚ PUBLIC

Astăzi, 10.08.2022, Primăria Municipiului Buzău anunță deschiderea procedurii de transparenţă decizională a procesului de elaborare a următorului act normativ: PROIECT DE HOTĂRÂRE NR. 165/10.08.2022 privind organizarea şi funcţionarea Târgului „TOAMNA BUZOIANĂ – 2022”.

Documentaţia aferentă proiectului de act normativ include:

                 – referatul de aprobare al primarului municipiului Buzău, înregistrat sub nr. 179/CLM/10.08.2022.

              – raportul de specialitate al Serviciului Evidenţă Patrimoniu şi Licitaţii înregistrat sub nr. 149.284/10.08.2022.

              – proiectul de hotărâre, împreună cu anexele.

            Documentația poate fi consultată:

 • pe pagina de internet a instituţiei, la primariabuzau.ro .  
 • proiectul de act normativ se poate obţine în copie, pe bază de cerere depusă la biroul de relaţii cu publicul al instituţiei.

Propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de act normativ supus procedurii de transparenţă decizională se pot depune până la data de 05.09.2022:   

 • ca mesaj în format electronic pe adresa de e-mail: [email protected];
 • prin poştă, pe adresa: Buzău, Piața Daciei, nr. 1, județul Buzău;
 • la sediul instituţiei, la Registratură, la adresa: Buzău, Piața Daciei, nr. 1, județul Buzău.

 Nepreluarea recomandărilor formulate şi înaintate în scris va fi justificată în scris.
       Pentru informaţii suplimentare, vă stăm la dispoziţie la următoarele date de contact: telefon: 0238.723.371, e-mail: [email protected], persoană de contact: Jipa Petronela.

PRIMARUL MUNICIPIULUI BUZĂU,

Constantin Toma

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

4 Comments

 1. Iar da priceputul asta banii NOSTRI pe prostii fara rost, cu speranta ca buzoienii vor ramane orbi la DEZASTRUL pe care l-a creat in oras.

  Tomita, mare manager care esti tu, parangheliile se fac DE CATRE PRIVATI, pe banii PRIVATILOR! Ce poate face primaria este sa inchirieze spatiul in care se organizeaza asa ceva. Dar de unde sa stii tu de-astea de capitalism, in tine mustesc comunismul, populismul si nepriceperea. Am vazut la Dragaica, unde NE-AI PRAPADIT NOUAZECI DE MII DE EURO!

  Primaria face PARCARI, asfalteaza IN TIMP UTIL drumuri (cum naiba bai baiatule sa stai cu Unirii „belita” de 10 luni si sa te bati cu caramida in piept ca tu esti mare ctitor?), are grija ca UTILITATILE sa aiba un PRET DECENT (sau crezi tu ca daca faci festival-circ uitam ca platim la apa dublu fata de Bucuresti?) si, in general, ARE GRIJA DE CETATENI, nu ii considera niste prosti care merita sa fie pusi la jug in numele unui bine utopic visat de un primar complet nepriceput si pierdut in propriile vise incalcite!!!

 2. Vreau să văd de la reprezentanții instituțiilor statului că alocă lunar o sumă generoasă pentru tratamentul copiilor bolnavi şi nu numai…
  Să nu mai vedem mămici care cerşesc prin SMS bani pentru vindecarea copiilor lor!!!
  Pe scurt: când veți pune această inițiativă în practică, de salvare de vieți???
  Hai, să vedem câtă umanitate şi dragoste de Dumnezeu şi ființe umane există în voi?!?!

 3. … rost de noi infecții cu guvid!…apoi apare rafilul la teveu și bagă groaza în bizoni !… cine e de vină?….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button