Știrile zilei

Un nou giratoriu desenat va apărea în Buzău!

Hai cu noi în grupul buzoienilor și promitem să te ținem la curent cu tot ce se întâmplă în județ!

Un nou sens giratoriu desenat pe asfalt va fi amenajat la marginea cartierului Micro XIV, în intersecția străzilor Bazalt, Stadionului, Veteranilor și capătul de linie al autobuzelor 5,7 și 8.

Directorul Urbis-Serv, Silviu Nicoară, a fost surprins astăzi alături de un angajat, trasând cercuri pe asfalt pentru noul sens giratoriu:

„Da, mâine vom amenaja aici un sens giratoriu. Va fi precum cel din Broșteni din fața Sălii Sporturilor care funcționează foarte bine. Doar marcaj cu vopsea pe asfalt.”, a spus șeful de la Urbis pentru Buzău Play.

  • Rondul din Micro XIV va fi similar celui din fața Sălii Sporturilor. 

Mulți dintre concetățeni au râs inițial de ideea directorului care a schimbat fundamental fața orașului, însă timpul a demonstrat că Nicoară a avut dreptate. Rondul desenat din Broșteni a pus ordine în trafic și s-a dovedit util în nenumărate situații.

Tot Urbis este „responsabil” și de amenajarea celor patru ronduri în care a fost montat logoul Buzăului. Este vorba despre sensurile giratorii din Zona Industrială, 23 August, Dedeman și Fabrica de Bere.

De asemenea, Urbis a lucrat la foc automat pentru revitalizarea zonei de la Carrefour, acolo unde a fost montat un avion „Albatros” și s-au refăcut capteele scuarurilor.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button