EconomicȘtirile zilei

Un nou hotel s-a deschis în Buzău

Începând de săptămâna trecută, piața hotelieră buzoiană a primit în rândurile sale un nou „membru”. Este vorba despre Hotel Avenue, un stabiliment ultramodern situat la doi pași de centrul orașului.

Localizat la intersecția străzilor Chiristigii și Frăsinet, Avenue Hotel dispune de sală de conferințe, restaurant, bar și recepție non stop. Primii clienți au trecut deja pragul noului hotel, iar recenziile sunt încurajatoare.

Afacerea a fost listată și pe Booking.com, dar și pe alte site-uri turistice(FOTO). Prețurile pornesc de la 330 de lei și includ mic dejun și servicii precum: wi-fi, uscător de rufe, servicii de trezire și altele.

„Localizat ultracentral in orasul Buzau, Hotel Avenue este o locatie fabuloasa care beneficiaza de centru spa, sala de fitness, sala de conferinte Vogue Venue, salonul de evenimente L’avo Ballroom si cele mai confortabile camere.”, se arată în descrierea noului hotel din Buzău

Hotelul ar fi în proprietatea omului de afaceri buzoian Constantin Ghiveci, care deține încă o afacere de succes în Buzău, „Metal Somet”.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

4 comentarii

 1. FOARTE BINE! ESTE NEVOIE SI DE ASA CEVA INTR-UN ORAS CIVILIZAT! CU CAT MAI MULTE CU CAT MAI BUNE, CONCURENTA E CHEIA SUCCESULUI!
  SUCCES INTREGII ECHIPE!

 2. Ferească Bunul Dumnezeu…
  Păi COMPANIA DE APA BUZAU S-A MUTAT IN FOSTUL HOTEL (PAREMISE CRANG SE NUMEA) SI TOMA NU A MURIT. DIN SPUSELE LUI toma FALIMENTAR DE BUZAU PESTE CADAVRUL LUI SE VA MUTA COMPANIA ACOLO IN NOUL SEDIU.
  ASA CEVA…PRESA BUZOIANA(ĂȘTIA NECUMPĂRAȚI) DE CE NU SCRIETI SI ARTICOLE CARE SA II AMINTEASCA PRIMARULUI VORBELE DE CEVA ANI IN URMA???VA ESTE CUMVA FRICA?
  DE SALARIUL DIRECTORULUI CABUZAU NU NE SPUI NIMIC,COSMIN?

  1. Bai oameni buni, nici acum în pragul Crăciunului nu va puteți tine părțile răutăcioase, pesimiste și lipsite de caracter. Primarul ales în cazul nostru a făcut în Buzău ce nu au făcut alții în zeci de ani… Omul se mai schimba, iar prostii rămân la fel… Se vede clar ca Primarul din Buzău este un primar devotat cetățenilor și orașului. Un înțelept spunea ca:” UN OM ESTE ATÂT CÂT ÎNȚELEGE” iar dvs. Domnilor ce criticați inițiativele primarului sunteți nemulțumiti în primul rand de voi înșivă… Mai întâi uitați-vă în jur la câte s-au realizat în ultimii ani de când este primar și apoi dați-vă cu părerea… Sau mai bine
   .. Decât sa vorbiți negativ, mai bine n-o mai faceți! Nu am nici un fel de orientare politica și nici nu sunt din oraș asa ca pot sa va spun asta cu tot obiectivismul aferent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close