Știrile zilei

Un nou magazin se deschide în Buzău | Reduceri la zeci de produse

E stabilit: pe data de 10 aprilie 2023 va fi inaugurat noul magazin Lidl din cartierul buzoian Orizont. Clienții sunt așteptați cu reduceri la zeci de produse alimentare și nealimentare, anunță o angajată a companiei.

A rămas mai puțin de o lună până la deschiderea celui de-al treilea magazin Lidl din municipiul Buzău, pe un teren situat vizavi de cartierul Orizont. Reprezentanții magazinului îi invită pe cei care doresc o carieră în compania Lidl să își depună CV-ul pe site (https://cariere.lidl.ro)

În prezent, la noul Lidl Orizont se execută ultimele finisaje, pentru ca totul să fie pregătit în vederea deschiderii oficiale de pe 10 aprilie:

Sursa: captură ecran facebook.com

Noul magazin situat la ieșirea din Buzău spre Focșani este cel mai mare din Buzău, corespunzând noilor standarde de sustenabilitate, management energetic și al spațiului impuse de Lidl.

După inagurarea noului magazin, Lidl va începe construcția celui de-al patrulea punct de lucru din municipiul Buzău, pe un teren cumpărat de la Romcarbon.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button