Știrile zilei

Un nou MARATON de angajări la Spitalul Județean | Se caută asistente, infirmiere, îngrijitoare și brancardieri

Spitalul Judeţean de Urgenţă scoate la concurs încă 57 de locuri de muncă disponibile în cadrul celei mai mari unități spitalicești din Buzău. Anunțul de angajare se referă la asistente medicale, infirmiere, îngrijitoare și brancardieri și vine la doar o săptămână de la anunțarea unui alt concurs de ocupare a 43 de posturi.

În total, în primăvară vor fi scoase la concurs 100 de posturi. Este vorba despre posturi vacante destinate personalului medical auxiliar, respectiv infirmiere, îngrijitoare, brancardieri, dar şi pentru aistenții medicali.

Un prim concurs, pentru 43 de asistenți medicali, are loc pe 9 martie

Astfel, concursul din 13 martie pune la dispoziția celor care vor să devină infirmiere un număr de 26 de posturi, dintre care câte patru la secţiile Cardiologie şi Neurologie, câte trei la secţiile ATI şi O.G. II, câte două posturi la secţiile Pediatrie, Pneumologie şi O.G.I, precum şi câte un loc vacant la secţiile Medicină Internă, Compartiment Nefrologie, Chirurgie plastică, ORL, Chirurgie generală şi Bloc operator O.G.

Îngrijitoarele au și ele disponibile 18 posturi la secţiile O.G.I şi O.G. II, Medicină Internă, Cardiologie, Compartiment Nefrologie, Laborator Radiologie, Pediatrie, Oftalmologie, Chirurgie plastică, Chirurgie pediatrică, Compartiment ATI – O.G, Chirurgie generală şi Oncologie.

Claudiu Damian, manager SJU Buzău

Unitatea de Primiri Urgenţe are nevoie de nouă asistenţi medicali, dintre care şase destinate debutanţilor şi trei pentru asistenţi medicali principali. De asemenea, tot la UPU – SMURD sunt disponibile alte trei posturi vacante, câte unul pentru infiermieră debutantă, îngrijitoare şi brancardier, iar secțiile ATI şi Ambulatoriu Spital au și ele nevoie de câte un brancardier.

Înscrierea candidaţilor se poate face până la data limită de 3 martie, ora 12:00, la Serviciul Resurse Umane al Spitalului Judeţean. Concursul constă în susținerea probei scrise, desfășurate pe 13 martie, la ora 10:00, şi a interviului, stabilit pentru data de 17 martie.

Mai multe detalii despre tematica de concurs și taxele de înscriere pot fi obținute accesând LINKUL.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Un comentariu

  1. Bună ziua, de pot înscrie pentru postul de infirmieră și cei care acum sunt înscriși și urmează un curs de specialitate ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close