Știrile zilei

Un nou salon s-a deschis în Buzău: Divine Cosmetics

Ana-Maria și Aneta sunt două buzoience ambițioase, care prin pasiune și perseverență au reușit să își îndeplinească un vis: deschiderea unui salon de înfrumusețare.

Pornind de la ideea că „pielea este oglinda sănătății”, Ana-Maria și Aneta au ales sa folosească în salon aparate și produse profesionale de înaltă calitate! De aceea, în Buzau, doar la Divine Cosmetics veți putea descoperi un nou brand: S+summecosmetics Romania!

Cu o gamă variată de produse dedicate frumuseții, S+summecosmetics propune un concept de lucru care personalizează protocoalele și ritualurile salonului prin combinarea produselor eficiente potrivite fiecărui tip de piele, fiecărei nevoi reale și fiecărui moment specific. Pentru ca răsfățul să fie de durată, puteți achiziționa produse care pot fi folosite și acasă.

Printre tratamentele Divine Cosmetics veți găsi: epilare progresiv definitivă cu laser Dioda cu 3 lungimi de undă (755mm 808mm 1064mm) și tratamente faciale: curățare, lifting, ultrasunete, peeling, rejuvenare, oxygen.

Ne bucurăm că visul nostru a devenit realitate și am deschis împreună Divine Cosmetics! Am muncit mult pentru a reuși și e minunat să simțim susținerea și încrederea pe care ne-o oferiți! Vă așteptăm cu drag la salon unde vă stam la dispoziție cu tratamente personalizate în funcție de nevoia voastră!” au scris cele doua pe paginile de socializare ale salonului!

De asemenea, pe Ana-Maria și Aneta le puteți vizita la Divine Cosmetics, pe Strada Unirii bloc C1, 103 (lângă librăria I. L. Caragiale).

Pentru mai multe detalii și pentru oferte actualizate, puteți urmări paginile de socializare: Instagram – divinecosmetics.buzau, Facebook – Divine Cosmetics Buzau. Relații la numărul de telefon: 0736 976 770.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button