Administrație

Un nou șef, peste Finanțele din Primăria Buzău

Direcția Finanțe Publice Locale din Primăria Buzău are un nou director. Este vorba despre Cristian Ceaușel, fost președinte al Consiliului Director al SCM Gloria Buzău și consilier personal al primarului Toma.

Luna trecută, Cristian Ceaușel și-a înaintat demisia din funcția de președinte al Consiliului Director de la Gloria, funcție pe care a ocupat-o în ultimii trei ani.

De asemenea, Ceaușel și-a depus mandatul și din alte două consilii de administrație ale unor societăți pendinte de Primărie, deoarece noul statut de funcționar public l-ar fi plasat în incompatibilitate cu funcțiile deținute.

Cristian Ceaușel a renunțat la pozițiile din aparatul Primăriei tot pentru un job funcționăresc. Recent, el a fost numit director al Direcției Finanțe Publice Locale din Primăria Buzău, funcție deținută până acum de Adrian Toma.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

3 comentarii

  1. Altul!… Un specialist in alergat mingea, la conducerea finantelor publice ale Buzaului!…
    Bravo, dle Toma, la mai mare! Oare la cat va ajunge pomisorul plantat in vara asta? Pe Calea Eroilor a fost 2300 lei bucata. Acum ajunge la 5000?

  2. Mare caricatura…acest Ceausel…un lacheu a lui Toma…
    Toma…cel mai slab primar de la colectivizare incoace…

  3. Sergiu, asa e. Adevarul e ca a fost mai bine cu Boscodeana aproape doua decenii. S-a văzut. De asemenea s-a văzut si cine e lacheul aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: