Știrile zilei

Un parc de distracții se amenajează în Piața Daciei

La această oră, mai multe camioane descarcă pe platoul din Piața Daciei caruseluri și instalațiile care vor asigura distracția copiilor începând cu data de 1 iunie.

Inițiativa îi aparține Primăriei Buzău, care, din dorința de a oferi cât mai multe activități pe placul copiilor, a dispus amenajarea unui parc de distracții ce va dura două-trei săptămâni.

Parcul se va deschide pe data de 1 iunie.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

3 comentarii

  1. Isi bat joc pana si de copiii autoritatile,li se pare lor ca pe platou o sa fie mai putina aglomeratie ca in dragaica?O sa fie mai mare zapaceala destul ca de cand cu,,pandemia”copiii nu au mai avut un spatiu de joaca macar dragaica sa o fi deschis-o ca era mult spatiu si mai ales in aer liber.RUSINE SA VA FIE

  2. Sunt un cetățean consternat al municipiului Buzău, care vine la dumneavoastră cu o nelămurire, intrebare: de ce dintre toate firmele din municipiu care dețin echipamente de agrement,  ati ales una singură,  fără a face o licitație,  pentru a-si desfasura activitatea in Piața Dacia,  începând cu data de 1 iunie? Oare nu cumva acest „eveniment” a fost ascuns?? Oare nu cumva ambele părți au avut de câștigat? Ați ales sa țineți Dragaica în Piața Dacia,  fără a se fi anunțat ceva înainte.  Au știut de aceste demersuri doar firma domnilor Prună.  Oare asta nu se numește descriminare? Și oare cum se pedepsește? Tind sa cred ca aceasta firmă a „cotizat ” bani grei . Suntem foarte multe firme în Buzău, care cotizează anual primariei taxele legale.  Ce facem noi, cei care vindeam mici,  bere, aveam o tărăbuta cu jucării,  vindeam gogosi , etc. la noi nu a fost pandemie?Cred ca de aici, nu mai este treaba mea, nici a familiei Prună  și nici a dumneavoastră,  ci a DNA-ului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: