ARTICOLUL ZILEIȘtirile zilei

Un polițist buzoian ar fi mers la prostituate îmbrăcat în uniformă, ca să nu plătească

Omul legii ar fi fost și drogat, rezultatul drug-testului fiind pozitiv.

Acuzații extrem de grave, la adresa unui agent de poliție încadrat la o secție din mediul rural. Omul legii ar fi încercat să întrețină relații sexuale cu o prostituată și s-ar fi folosit de uniformă pentru a nu plăti. În cele din urmă, femeia și-a chemat peștele, iar totul s-a sfârșit cu o plângere la poliție.

Analizând presupusele fapte, nici nu știi care e mai gravă. În primul rând, agentul de poliție este acuzat că, în noaptea de 12 spre 13 ianuarie, împreună cu un tânăr în vârstă de 19 ani, ar fi mers la Buzău să întrețină relații sexuale contra cost.

Deși ieșise din tură, polițistul a rămas îmbrăcat în uniformă, asta pentru a nu-i plăti serviciile prostituatei. Când femeia a ghicit intențiile polițistului, a chemat în ajutor doi bărbați.

Sosiți la fața locului, cei doi au observat că unul dintre „clienți” poartă uniformă și au alertat autoritățile. Oamenii legii au sosit în scurt timp și l-au testat pe colegul lor cu aparatul Drug-Test, rezultatul fiind pozitiv.

Încă nu se știe ce substanță a consumat bărbatul, însă este cert că ea face parte din categoria substanțelor cu efect psihotrop.

În noaptea de 12 spre 13 ianuarie, IPJ Buzău a fost sesizat de către o tânără de 19 ani, din Călărași, cu privire la faptul că doi tineri s-au prezentat la locuința ei din municipiul Buzău cu scopul de a întreține relații sexuale contra cost și ar fi refuzat să mai plece”, a declarat agentul de poliție Cornelia Stroe pentru Șansa News.

În interiorul IPJ a fost deschisă o anchetă, iar în prezent se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „uzurpare de calități oficiale”. De asemenea, a fost deschisă și o anchetă internă în care agentul este cercetat disciplinar.

Tânărul de 19 ani este din Valea Râmnicului, iar agentul de poliție, în vârstă de 36 de ani, locuiește în Râmnicu Sărat.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

One Comment

  1. Și când ziceam ca este orașul plin de apartamente înțesate cu prostituate.Cel mai bun exemplu cartierul Micro 3…zona de lux….o groaza de apartamente și garsoniere închiriate în regim hotelier cu acest scop.Au ajuns proprietarii lor ..transformați în proxeneți peste noapte sa se i treacă în oferte luandu-si fata unii altora….fiecare în funcție de unde își aduc ,,angajatele” și ce oferă acestea.Cu siguranță cineva ii sprijină..razii nu se fac la aceste apartamente…iar cineva ii anunță sigur de ceva mișcări pt ca atunci când se fac razii în tara dispar o perioada din peisaj.Deci domnilor de la politie…..pana nu faceți curățenie și nu dați dovada ca faceți treaba…..nimeni nu o sa creadă ca munciți….iar cei care muncesc….o fac degeaba pt ca lumea nu mai are INCREDERE IN VOI…..aștept ca cetățean sa apară un șef la Polotie ca sa pună lumea la treaba…..oare vom trai o asemenea zi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button