AdministrațieȘtirile zilei

Un polițist buzoian în vârstă de 25 de ani a devenit purtătorul de cuvânt al IGPR / Află aici despre cine este vorba

Buzoianul Georgian Drăgan, inspector de poliție și fost purtător de cuvânt al IJP Prahova, a fost „promovat”, ocupând, începând 48931-dragan_Ldin această lună, postul de purtător de cuvânt al Inspectoratului General al Poliţiei Române, notează Telegrama.ro.
În vârstă de 25 de ani, Drăgan a preluat funcţia la nivelul IGPR după ce, în noiembrie 2013 devenise purtătorul de cuvânt al Poliţiei Prahova. Numirea lui georgian Drăgan a fost confirmată oficial pe site-ul Poliţiei Române.
Originar din Buzău, el lucrează în sistem din ianuarie 2012, fiind încadrat iniţial la Biroul Poliţiei Rutiere Ploieşti, unde s-a remarcat în urma unui incident puternic mediatizat, după ce a reuşit să prindă o şoferiţă care „cărase” pe capotă metri buni un agent, în centrul Ploieştiului, iar ulterior a demerat în trombă. Femeia a fost reţinută după o urmărire în viteză pe contrasens pe A3 Bucureşti-Ploieşti.
Cariera de polițist lui Drăgan a început, potrivit acestuia, încă de mic, atunci când visa cu ochii deschiși că va ajunge să îmbrace uniforma de stat și să vegheze la respectarea legii. Între anii 2004 și 2008, acesta a urmat cursurile Liceului de Poliție „Neagoe Basarab” din Buzău, după care a fost admis printre primii la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” din București. Imediat după absolvire, Drăgan a fost angajat în cadrul IPJ Prahova.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

8 comentarii

  1. Vreau si eu sa fiu admis printre primii la Academia de Politie Neagroe Basarab din Bucuresti, însă nu găsesc decat Academia de Politie „Alexandru Ioan Cuza” din București…

  2. Este omul perfect. Are experienta mare in politie, nu e ruda cu vreun angajat de acolo si este un om mediatizat. Succes 🙁

  3. Daca tot ati recorectat articolul dupa observatia de mai sus, poate re-recorectati si vedeti ca numele se scrie cu majuscule. Va las pe dvs. sa gasiti si alte „scapari”!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: