Știrile zilei

Un primar din Buzău a câștigat AL NOUĂLEA mandat

Mulți dintre noi nu avem ani de viață câți ani de mandat are neobositul primar Marian Mărgărit de la Boldu. Profesor, poet, cantautor și primar, edilul de 9 stele al județului Buzău tocmai a câștigat un nou mandat în fruntea comunei sale.

Potrivit datelor publicate de AEP, Marian Mărgărit a câștigat alegerile în ambele secții organizate în comuna Boldu, cu aproape 75% din voturi.

Candidatul PSD a obținut un scor bun și la Consiliul Local: peste 70%.

Alături de Marian Mărgărit, cel mai longeviv primar din România! Al 9-lea mandat consecutiv în comuna Boldu, Buzău! Felicitări, tată! Încă 4 alături de ceilalți 34! Ești inspirația și conștiința noastră neobosite.🤍 Toată prețuirea și prietenia pentru cei ce ne-au fost alături și ne-au susținut în această campanie! Le dedicăm din suflet acest succes!🙏 Dumnezeu să ne aibă în pază!”, a scris pe Facebook fiul său, Georgian Mărgărit.

Primarul Marian Mărgărit este fost membru al Cenaclului Flacăra și un apropiat al regretatului poet Adrian Păunescu. Poet și cantautor, a compus majoritatea pieselor lui Fuego, artist de care îl leagă o veche prietenie.

În 2018, Marian Mărgărit a fost premiat de ­Aca­demia de Științe a Moldovei pentru susținerea și promovarea valorilor culturale românești în Republica Moldova.

Mărgărit se află la conducerea comunei Boldu din anul 1990, adjudecându-și funcția de primar mereu din primul tur. Unul dintre atuurile sale este talentul artistic. Marian Mărgărit cântă de la vârsta de 7 ani, iar de-a lungul vieții a învățat să cânte la cinci instrumente – pian, vioară, acordeon, orgă și chitară – cu ajutorul cărora compune melodii pentru poeziile pe care le scrie.

Talentul său artistic a fost moștenit de fiul său, Georgian, care a devenit cunoscut pe plan național în urma colaborării cu Vanotek și The Code, a căror melodie, „I’m Coming Home”, s-a clasat a doua la selecția națională pentru Eurovision 2016.

Georgian Mărgărit este absolvent de Teologie și cochetează cu politica,  în anul 2020 fiind ales consilier județean.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button