Știrile zilei

Un șofer a alimentat la un PECO din Buzău și a uitat să plătească

Mașina a fost dată în consemn, şoferul fiind oprit pe raza municipiului Râmnicu Sărat. Bărbatul a încercat să se disculpe, spunând că nu avea suficienți bani să achite contravaloarea combustibilului.

În seara zilei de 27 septembrie, în jurul orei 19.30, ofiţerul de serviciu de la Poliţia Municipiului Buzău a fost sesizat de şeful unei staţii PECO de pe raza municipiului Buzău cu privire la faptul că, în urmă cu aproximativ o oră, o persoană a alimentat la acea unitate şi a plecat fără să achite contravaloarea combustibilului.

Din primele verificări efectuate de către poliţişti a rezultat că persoana care a alimentat s-ar fi deplasat cu un autoturism ce a fost dat în consemn, maşina fiind oprită în trafic, pe raza municipiului Rm. Sărat.

Cu ocazia verificărilor efectuate s-a stabilit că maşina era condusă de un bucureştean de 40 de ani care s-a angajat să achite contravaloarea carburantului.

Poliţiştii de investigaţii criminale continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.

Cercetările sunt continuate de catre lucrătorii BIC sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt cu autorul în stare de libertate.

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close