Știrile zilei

Un șofer de 90 de ani a uitat drumul spre casă

Bătrânețe, haine grele! Un șofer în vârstă de 90 de ani a uitat drumul spre casă și s-a oprit cu mașina pe o șosea circulată din București. Prezenți în zonă, polițiștii l-au ajutat să ajungă în siguranță la domiciliu.

„Joi seara, în timp ce fluidizau traficul în zona Piaţa Sudului, poliţiştii locali din cadrul D.G.P.L.C.M.B. s-au confruntat cu o situaţie mai puţin obişnuită: un conducător auto a oprit autoturismul pe Şos. Olteniţei şi nu a mai vrut să-şi continue deplasarea. În vârstă de 90 de ani, D.C. a solicitat sprijin agenţilor Poliţiei Locale Bucureşti, rugându-i să-l conducă acasă întrucât are probleme cu memoria și nu-şi mai aminteşte drumul. După identificare, poliţiştii locali l-au însoţit pe bărbat, în siguranţă, până la domiciliul său, din sectorul 5 al Capitalei. De asemenea, s-au efectuat demersuri pentru reevaluarea medicală privind dreptul de a conduce autoturisme pe drumurile publice.”, este mesajul Poliției Locale.

Anul acesta, doi soți octogenari din Buzău și-au pierdut mașina. Și nu la bancă sau la jocurile de noroc, ci chiar pe o stradă din Buzău. Șoferul a uitat pur și simplu unde a parcat mașina și a sunat la poliție, autoturismul fiind găsit câteva zile mai târziu, în zona Electrica Stadionului.

„Ușor de judecat pe alții , lipsă de respect și înțelegere pentru persoanele în vîrstă , dar nu a facut niciun accident , se pare asta conteaza.”

„Totuși, nu a omorit pe nimeni,majoritatea tinerilor de azi, se omoară singuri zi de zi si3 pe alți oameni nevinovati.”

„Și totuși, 90 de ani???? Dă-o încolo de treabă!” sunt doar câteva dintre comentariile la postarea Poliției Locale.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button