Știrile zilei

Un transport agabaritic pleacă astăzi din Buzău

Piese uriașe și megastructuri pentru diferite industrii, produse la o renumită fabrică din Buzău, sunt trimise cu regularitate către diverși clienți de pe mapamond. Marți este anunțat un nou transport agabaritic, ce va lua drumul Portului Constanța.

În perioada 13.09.2016 – 14.09.2016 se va efectua un transport agabaritic pentru care a fost eliberată autorizație specială de transport pe ruta Buzău- Slobozia-Hârşova-Constanţa. Acest transport se va derula, conform Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România SA, folosind următoarea rută: DN2B: Buzău – Spătaru; DN2: Spătaru – Urziceni; DN2A: Urziceni  – Slobozia  –  Giurgeni – Hârșova – Intersecție (DN2A cu DJ224); DN22C: Medgidia – Murfatlar; DN3: Murfatlar – Intersecție (A4 cu DN3); A4: Intersecție (A4 cu DN3) – Constanța Poarta 7.

Un echipaj de poliție Rutieră precum și două vehicule autorizate vor însoți convoiul până la destinația sa finală. Transportul se va desfășura etapizat, cu întreruperea temporară și locală a circulației rutiere.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button