CORONAVIRUS

Unde ar putea fi planorul dispărut joi / ISU Buzău a început căutările

Cercetări extinse în cazul planorului dispărut joi, după ce a decolat de pe aerodromul Ghimbav din județul Brașov. Forțe impresionante de pompieri au fost trimise în Munții Siriului, zonă în care ar fi putut ajunge aparatul de zbor.Planor
După ce au extins căutările în județele din Ardeal și Moldova, structurile responsabile din Ministerul Afacerilor Interne au inclus și Buzăul pe harta posibilelor locuri în care experimentatul pilot Mircea Crăciun ar fi putut duce aparatul de zbor în care se afla:
„Imediat după primirea informării de la MAI, ISU Buzău a deplasat în Munții Siriului – zona Lacul Vulturilor – șase autospeciale de transport, un ATV, o șenilată și 46 de persoane care vor fectua căutări”, a precizat, pentru Reportr Buzoian, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Buzău, plt. maj. George Crețu.
Reamintim că un planor care a decolat joi, la prânz, de pe aerodromul Ghimbav, si nu a revenit la baza este căutat începând de vineri de autorităti, în mai multe județe din țară. Peste o mie de oameni participă la căutări.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button