Știrile zilei

Unde mergem să ne răcorim în această vară?

Știai că avem un grup dedicat noutăților din județul Buzău? Click AICI pentru a te înscrie!

Știe toată lumea că vara este egală cu soarele, cu marea, cu distracția, cu vacanța și buna dispoziție. Ce ne facem, însă, dacă marea e departe, iar vacanța se mai lasă puțin așteptată?! Simplu! Și de această dată clubul Offside (http://offsideclub.ro/) vine să ne sară în ajutor și să ne rezolve problemele.

Dacă până de curând complexul sportiv Offside Club era cea mai bună idee pentru sport și sănătate, aici desfășurându-se atât partide de fotbal, tenis sau volei pentru cei mari, cât și cursuri și antrenamente pentru copii,  acum avem parte și de distracție, deoarece s-a deschis una dintre cele mai moderne piscine din oraș (http://offsideclub.ro/piscina/).

Accesul la piscină se face zilnic, de luni până vineri, între orele 12:00 – 20:00, iar în week-end de la ora 08:00 până la 20:00.

Motivul pentru care în timpul săptămânii accesul e de la ora 12:00 este pentru că dimineața au loc cursuri de înot pentru cei mici. Părinții doritori să-și înscrie puștii la cursuri pot oricând lua legătura cu cei doi domni antrenori la numerele de telefon 0427 494 313 sau 0760 878 825 sau accesând pagina de Facebook a clubului (https://www.facebook.com/offsideclubbuzau/).

Mai jos, o galerie foto de la piscină 🙂

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button