AdministrațieȘtirile zilei

Unde vrea județul Buzău să-și vândă „marfa”

Potențialul turistic al județului Buzău se vrea valorificat la scară europeană. Consiliul Județean Buzău va participa, săptămâna viitoare, la Târgul Internațional de Turism de la Bilbao, Spania, acolo unde frumusețile județului nostru vor fi promovate prin intermediul standului închiriat de Ministerul Turismului din România.

„Mergem la un târg de profil cu Ministerul Turismului. Participă Consiliul Județean Buzău, Consiliul Județean Constanța, câteva primării și câțiva tour-operatori. Noi vom prezenta pliante cu obiectivele turistice din Buzău, cu Sărata Monteoru, cu Vulcanii Noroioși, zona viticolă, dar și produse tradiționale gastronomice precum: Cârnații de Pleșcoi, Covrigii de Buzău, Tămâioasa de Pietroasele și altele.”, a declarat, astăzi, președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu.

Inițiativa participării la Târgul de Turism de la Bilbao nu este întâmplătoare. În urmă cu o lună, Județul Buzău a semnat un acord de colaborare cu regiunea spaniolă La Rioja, ai cărei reprezentanți ar urma să sosească în România până la sfârșitul acestei veri.

Bilbao este un oraș în nordul Spaniei, cel mai mare oraș din Țara Bascilor. Orașul este un port principal și centru industrial, având o populație de aproximativ 354.000 de locuitori. La Târgul Internațional de Turism de săptămâna viitoare își vor promova ofertele turistice mai multe țări de pe glob.

„Podul lui Pedro Arrupe”, Bilbao.

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button