EducaţieȘtirile zilei

Universitatea „Dunărea de Jos” Galați înființează trei facultăți la Buzău

Trei facultăți din cadrul Universității „Dunărea de Jos” Galați vor funcționa în municipiul Buzău, iar primii studenţi urmează să fie înscriși chiar din octombrie 2021.

Cele trei facultăți – Educație Fizică, Drept și Agricultură – ar urma să își aibă sediul în clădirea Bioterra din Zona Industrială.

„Joi, la sediul Inspectoratului Școlar Județean Buzău, a avut loc o întâlnire a reprezentanților Universității „Dunărea de Jos” din Galați cu inspectorii școlari. Rectorul Universității „Dunărea de Jos” din Galați,prof. univ. dr. ing. Puiu Lucian Georgescu, a prezentat strategia de extindere a ofertei educaționale a Universității „Dunărea de Jos” din Galați, prin înființarea la Buzău, din anul universitar 2021-2022, a unei filiale care va avea pentru început trei facultăți: Facultatea de Educație Fizică și Sport, Facultatea de Drept și Facultatea de Agricultură.

De asemenea, în cadrul întâlnirii, s-a menționat disponibilitatea din partea Universității „Dunărea de Jos” din Galați de realizare a unor cursuri de formare continuă pentru cadrele didactice din județul Buzău, în parteneriat cu Casa Corpului Didactic Buzău și Inspectoratul Școlar Județean Buzău.”, se arată într-un comunicat al IȘJ Buzău.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button