Anunțuri Știrile zilei

Unul dintre cele mai apreciate cursuri începe la Buzău

Nu rataţi unul dintre ultimele locuri disponibile pentru cursul de Fotografie desfãşurat în Buzău, curs organizat de Profesional New Consult ce se adreseazã tuturor celor care doresc sa inceapa o cariera in domeniu, dar si  iubitorilor de frumos, pasionati de aceasta arta. Invata regulile de baza si experimenteaza, dezvolta-ti tehnica, surprinde cadrul perfect, apasa butonul si declanseaza emotii, inscrie-te la curs! Cursul de Fotografie organizat de Profesional New Consult este autorizat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, astfel ca dupa absolvire vei obtine o diploma acreditata cu care vei putea profesa ca fotograf atat la nivel national, cat si international.

Cursul de fotografie se adresează celor care doresc sã îşi îmbunãtãţeascã performanţele fotografice şi sã surprindã imaginile perfecte în timpul liber, în vacanţe, cu ocazia diferitelor evenimente din viaţă, dar şi celor care doresc sa se initieze in acest domeniu.

Dacã doriţi sã cunoaşteţi tainele fotografiei şi sã obţineţi o diplomã acreditatã, soluţia o reprezintã cursul de fotografie organizat în Buzău. Cursul este susţinut de un formator fotograf profesionist cu experienţã în domeniu.

Mai multe detalii despre curs, puteţi obţine de la centrul de formare profesionalã Profesional New Consult – Buzãu, la telefoanele 0765.190.000, 0784.333.777.

email: buzau@profesionalnewconsult.ro

website: www.profesionalnewconsult.ro

Vă așteptăm cu informații și la sediul nostru din Buzău, Str. Mălinului, Bl. I 2, ap. 2, jud. Buzău (lângă Penny Market).

De asemenea, firma va organiza în perioada urmãtoare, cursuri recunoscute şi acreditate în urmãtoarele domenii:

            Curs Operator Introducere și Validare Date

(https://profesionalnewconsult.ro/management-si-cariera/curs-operator-introducere-date/)

Curs Contabilitate

(https://www.profesionalnewconsult.ro/management-si-cariera/curs-contabilitate/ )

            Curs Masaj (https://profesionalnewconsult.ro/infrumusetare/masaj-tehnician-maseur/)

loading...

Redacția Reporter Buzoian

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Statistici T5