Știrile zilei

Unul s-a încheiat, altul abia începe

S-a încheiat festivalul „Zilele Chișinăului la Buzău”, eveniment menit să celebreze relația de frățietate dintre județul Buzău și municipiul Chișinău. Sâmbătă a debutat un alt festival, „Toamna Buzoiană”, organizat de Primăria municipiului Buzău. 

Festivalul de la Sărata Monteoru a durat trei zile și a costat bugetul județului aproape 3.5 miliarde de le vechi. Costurile au acoperit scenotehnica, de dimensiuni impresionate, serviciile artiștilor, ale echipelor de televiziune și alte tipuri de servicii.

A fost un festival cu muzică bună, căci pentru asta vin oamenii la un eveniment în aer liber. Muzica – cea care ne unește, care ne înalță, care ne binedispune și care ne dă indentitate.

Festivalul a avut și gastronomie, un alt ingredient al unui eveniment reușit. Joi a avut loc o degustare de produse tradiționale și de băuturi autohtone și de peste Prut, dar bucatele au fost la ele acasă pe toată durata evenimentului.

După ce s-a tras cortina peste cea dintâi ediție a festivalului „Zilele Chișinăului la Buzău”, un alt eveniment a ieșit la rampă cu o nouă ediție: „Toamna Buzoiana”, eveniment organizat de Primăria municipiului Buzău.

Festivalul-târg a început sâmbătă și va ține opt zile, bugetul total al evenimentului fiind de aproximativ 350.000 lei.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: