Știrile zilei

UPDATE: Patronul terasei are autorizație emisă de Primăria Buzău

UPDATE: Poliția Locală a confirmat că terasa este amplasată legal pe domeniul public. Acordul de teren a fost eliberat de Primăria municipiului Buzău la 1 aprilie și va expira pe 30 octombrie.

Atunci când vine vorba de sfidarea bunului-simț, buzoienii cred că le-au văzut pe toate. Ei bine, concetățeni din urbea noastră nu ezită să ne surprindă în fiecare zi cu gesturi și atitudini demne mai degrabă de perioada medievală.

De pildă, o terasă costruită pe trotuar nu mai lasă loc de trecere pietonilor, care trebuie să coboare pe carosabil dacă nu vor să facă slalom printre mese. De asemenea, un mamă cu un căruț nu poate trece pe aici, însă „nu aceasta este problema cea mai gravă a Buzăului”, după cum s-a exprimat un distins comentator al știrilor noastre.

Situația a fost surprinsă de „Reporter Buzoian” în cursul zilei de ieri, pe strada Crinului din municipiu, aproape de intersecția cu strada Dreaptă. Patronul a fost sigur că cineva a vrut să-i facă rău, pentru că terasa „nu deranjează pe nimeni”, deși e construită din bordură și până aproape de peretele magazinului.

Contactat telefonic, viceprimarul Andrei Neder a declarat, ieri, că va trimite în zonă Poliția Locală pentru a se interesa de situația reclamată, ceea ce s-a și întâmplat.

Astăzi, terasa se afla în același loc, semn că ea respectă toate normele impuse de Primărie, iar proprietarul are toate actele în regulă. Ba mai mult, la vederea mașinii reporterului, un domn absolut respectabil de la terasă a strigat după noi sfidător: „Mai fă, bă, o poză!”

Mai facem.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

2 comentarii

  1. Bine ti a facut !!!Personal o sa vorbesc sa iti traga vreo cateva capace daca te mai prinde acolo/ Jegosule nu mai puteai dormi de grija terasei. Sa puna toti tigani pe tine!!!!!!!

  2. De ce nu ai facut fotografiile corecte domnule jurnalist???Pietonii nu sunt deloc deranjati,trotuarul este liber si chiar nu se face slalom printre mese.Dumneata stii ca pentru terasa sa percepe o taxa la primăria municipală???De ce nu fotografiezi monumentele care sunt distruse în orasul asta,copii care se stochează pe străzi,lucruri care au însemnătate ???Oamenii plătesc prea multe taxe ptr sustinerea voastră,capusele societatii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button