AdministrațieȘtirile zilei

UPU Buzău s-a întărit cu doi medici tineri

Pas spre rezolvarea crizei de personal care apasă administrația Spitalului Județean de Urgență Buzău. Începând de joi, 14 iulie, Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului din Micro XIV are doi noi medici, proaspăt declarați admiși la concursul pentru ocuparea a două posturi de medic specialist medicină de familie și medic medicină generală.

Este vorba despre dr. Androne Marius Costin, specialist în medicină de familie, care a obținut 147 de puncte, și dr. Buga Andrei, medic generalist, declarat admis cu 138 de  puncte, pragul de admitere fiind de 100 de puncte. De altfel, cei doi au susținut un concurs lipsit de emoții, fiind singurii candidați înscriși în cursa pentru ocuparea celor două posturi.

Situația de la UPU – SMURD Buzău a ajuns în atenția tuturor, după ce s-a confruntat cu o gravă criză de personal, unitatea funcționând, la un moment dat, cu un singur medic angajat. De azi înainte, șeful secției, dr. Adrian Zoican, va putea conta și pe aportul celor doi medici proaspăt angajați.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: