Știrile zilei

Urmează ore CRITICE

Pompierii de la Stația Mărunțișu intervin pentru degajarea unui copac doborât de vânt peste o casă din satul Tronari, comuna Viperești. La fața locului a fost trimis și un utilaj de la Primărie.

Din fericire, nu s-au raportat victime. Urmează însă ore critice pentru autoritățile din județul Buzău, care rămân în alertă în contextul avertizării cod portocaliu de vreme severă emise de meteorologi.

Este cod portocaliu de vijelii în peste jumătate de țară începând de astăzi, de la ora 13:00 până mâine, 28 iunie, ora 01:00, iar Buzăul se află printre județele vizate de avertizare.

Printre fenomenele vizate se numără: intensificări puternice ale vântului, vijelii, grindină, cantități de apă însemnate.

Astfel, în intervalul menționat vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin intensificări ale vântului, vijelii, descărcări electrice, averse ce vor avea și caracter torențial și, posibil, grindină.

După furtunile de alaltăieri, în județul Buzău încă există localități nealimentate cu energie electrică, după ce vântul a rupt mai multe fire de curent. Echipele Electrica încearcă să remedieze avariile.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button