Știrile zilei

„Ursitoarele Fermecate”, ANUNȚUL care le-a întristat pe mămici

Au ursit sute de copii și au adus petrecerilor de botez veselie și culoare. Acum au decis să atârne în cui baghetele și costumele de zâne, lăsând loc altor tinere talentate să pătrundă pe piața de evenimente din Buzău.

Ursitoarele Fermecate” – poate cele mai căutate din branșa loc – au decis să renunțe la meserie. Au anunțat-o chiar ele printr-o postare de Facebook, provocând multă tristețe tinerelor mămici, dar și nostalgie celor care le-au avut invitate la petrecerile de botez ale pruncilor.

După șase ani în care au ursit de bine și au devenit extrem de cunoscute în Buzău, Ramona, Mihaela, Petruța și Mirela au decis să renunțe la meserie și să se dedice altor planuri.

De altfel, chiar dacă nu mai sunt împreună, fetele sunt deja implicate în proiecte la fel de frumoase precum cel care le-a făcut celebre. Vorbim despre domeniile beauty și fashion, în care unele dintre ursitoare au reușit să se impună pe piață.

Dispariția de pe piață a Ursitoarelor Fermecate dă multă încredere altor tinere care ar dori să îmbrățișeze această frumoasă, dar vremelnică ocupație.

Faptul că ești aici înseamnă mult pentru noi. Ajută-ne cu un SHARE, apăsând butonul Facebook de mai jos. Îți mulțumim!

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close