Știrile zilei

Ușa din sticlă a unui centru comercial, spartă peste un copil de zece ani

Uşa din sticlă de la intrarea într-un centru comercial din Buzău a fost spartă de un copil de zece ani. Reacția conducerii i-a lăsat pe toți cu gura căscată. În loc să-i ceară scuze mamei victimei şi să se intereseze de starea acestuia, directorul i-ar fi spus paznicului să reţină datele părintelui pentru a plăti despăgubiri, scrie Adevărul.

Aseară, copilul în vârstă de zece ani s-a ales cu vănătăi şi zgârieturi pe cap şi la nas, după ce geamul de la intrarea în fostul magazin Dacia s-a prăbuşit peste el. Împreună cu trei prieteni, coborâse la magazinul de la subsol, tip în care mămicile îi aşteptau pe banca din faţa uşii de la intrare.

La întoarcere, mai notează sursa citată, uşa automată s-a pus în funcţiune, iar în secunda imediat următoare s-a mişcat în sens invers, o bucată de geam trecând milimetric pe lângă capul copilului. Unele dintre cioburile rezultate au zgâriat doar nasul copilului, în timp ce altele au produs tăieturi la degetele mâinilor.

FOTO: ADEVĂRUL

Agentul de pază a intervenit, dar nu pentru a sări în ajutorul copilului rănit de geamul neasigurat corespunzător. Mama victimei a declarat pentru Adevărul că l-a auzit pe directorul complexului spunându-i la telefon paznicului: „Nu-i da voie mamei copilului să plece, ia-i toate datele şi spune-i să vină la mine mâine cu două milioane de lei, să plătească geamul spart!”

Părinţii copilului rănit de uşa spartă au anunţat că vor da în judecată conducerea magazinului.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close