AdministrațieȘtirile zilei

Va fi un decembrie așa cum n-a mai fost | Târg de sărbători, patinoar mobil, concert de Ziua Națională

Primarul Constantin Toma dă asigurări că Buzăul va fi împodobit de sărbători așa cum îi stă bine unui oraș modern. Pe lângă patinoarul mobil amplasat pe platou, în Piața Daciei din centrul orașului va funcționa, timp de aproape o lună, Târgul de Crăciun, o pleiadă de manifestări culturale, artistice și de divertisment menite să asigure atmosfera de sărbătoare specifică lunii cadourilor.

Târgul de Crăciun din Buzău va fi inaugurat în Piaţa Dacia de Ziua Naţională a României. În perioada 1 – 24 decembrie 2016, atmosfera de sărbătoare a târgului va fi întreţinută prin evenimente diverse, de la spectacole folclorice şi dansuri tradiţionale, până la concerte de colinde şi ateliere creative pentru copii, ce se vor desfăşura în faţa Primăriei Buzău.

De asemenea, Ziua Națională a României va fi una specială. Sute de steaguri tricolore vor împodobi orașul, iar cântăreți din România, Republica Moldova și Serbia vor urca pe scena dedicată marelui eveniment din istoria poporului român. De notat faptul că astfel se intră în atmosfera Centenarului Marii Uniri ce va prilejui o serie de manifestări culturale de mare anvergură.

De asemenea, în Piaţa Dacia vor fi amplasate căsuţe de lemn de unde buzoienii vor putea să îşi cumpere bunătăţi culinare tradiţionale, dar şi produse de artizanat. În completarea cadrului magic de sărbătoare, vizitatorii se vor putea delecta patinând pe un patinoar mobil amplasat tot pe platoul din faţa Palatului Comunal, învăluiţi în lumini multicolore, dar şi de acorduri muzicale specifice Sărbătorilor de iarnă.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button