PoliticăȘtirile zilei

Val de simpatie, la adresa prefectului Carmen Ichim

În ultimele ei ore ca prefect al județului Buzău, „Doamna de Fier” a administrației buzoiene se bucură de o apreciere largă în rândul buzoienilor. Zeci de comentarii apreciative și sute de reacții de susținere dau măsura celei care a rezolvat, din postura de prefect, multe dintre problemele județului în ultimii doi ani.

 • Pacat !
 • Marian Patrascu Respect pentru cine a avut intentia si a facut ceva pentru noi , numai ca noi nu stim sa apreciem ca natie , personal toata stima , respectul si consideratia ptr doamba prefect inca in functie !!!
 • Laura Patrascu Câtă prostie!!! Daca este un om bun de ce il schimbi?????
Amelia Dumitrascu Păcat……mare păcat!
Această doamnă chiar și-a făcut treaba.
 • Viorel Guteniuc Nici pentru PNL nu contează ca doamna prefect e o profesionista desăvârșită și și-a făcut treaba. Trebuie pus omul partidului chiar dacă nu e bun. În rest pt mulțime,, Schimbarea șefilor, bucuria nebunilor”.
 • Serban Daniel Societatea noastră are numai de pierdut din cauza politicului. Oamenii capabili se vor sătura să-și asume astfel de roluri.
  La fel procedează și PNL cum a procedat si PSD.
  Dacă nu ești cu noi, zbori.
 • George Filipoiu Asta se va întâmpla cu ăștia la guvernare. Omul muncitor este dat la o parte și își aduc toate ciurucurile din ALDE.
 • Doinita Ene Pacat ca nu se tine cont de competenta si profesionalismul oamenilor buni,valorosi

Sunt doar câteva dintre comentariile postate la știrea potrivit căreia Carmen Ichim va fi demisă astăzi de Guvernul Orban. Liberalii au decis să radă, cu orice preț, tot ce înseamnă oameni susținuți de PSD.

În locul prefectului Carmen Ichim va veni Leonard Dimian, omul susținut de deputatul ALDE Adrian Mocanu. De asemenea, subprefectul va fi numit tot de către noua putere, reprezentată la Buzău de binomul Romanescu-Mocanu.

Decizia schimbării prefectului Ichim ar urma să vină astăzi, în ședința de Guvern de la ora 15:00. Favorit pentru rpeluarea funcției ar fi nimeni altul decât subprefectul pus de ALDE, Leonard Dimian, care și-ar fi trimis deja CV-ul la București.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close