Știrile zilei

Valentin avea 35 de ani | L-a ucis joi seară o șoferiță neatentă

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din localitatea buzoiană Boboc, și-a pierdut viața joi seară, pe un bulevard din Londra, după ce motocicleta sa a fost spulberată de mașina unei șoferițe neatente.

Drama familiei Sâmbiteanu este greu de descris în cuvinte. Acum câțiva ani, bărbatul divorțase de soție și plecase la muncă în Regatul Unit. Fiica sa în vârstă de 12 ani, rămasă la mamă, era unica lui alinare. Joi, de ziua sa de naștere, fata a așteptat până la miezul nopții ca tatăl său să o sune și să-i ureze „La mulți ani”. Viața avea însă alte planuri cu Valentin.

Joi seară, bărbatul în vârstă de 35 de ani se întorcea de la serviciu pe o șosea circulată de la periferia Londrei. La un moment dat, un autoturism la volanul căruia se afla o șoferiță a ieșit de pe un drum secundar și, în loc să acorde prioritate motocicletei, a lovit-o în plin.

Impactul a fost extrem de violent. Valentin a fost aruncat câțiva metri prin aer, impactul cu solul fiindu-i fatal. Bărbatul s-a stins în câteva minute, rănile suferite fiind incompatibile cu viața.

Devastate de durere, rudele lui Valentin nu mai au lacrimi să plângă. Apropiaților nu le vine să creadă că băiatul jovial și plin de viață astăzi nu mai este. De patru ani, Valentin se afla în Londra și reușise să își revină după dureroasa despărțire, alături de o tânără care îl înțelesese.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close