Știrile zilei

Valentina e în pământ | Rudele și prietenii au condus-o pe ultimul drum

Valentina și-a găsit odihna veșnică. Tânăra ucisă cu bestialitate și incendiată de fostul iubit, Cosmin D., a fost condusă astăzi de rude, prieteni și foști colegi pe ultimul drum.

La ora 12:00, cortegiul funerar a pornit de la biserica „Sfântul Gheorghe” către cimitirul de la Geamuri, din Zona Industrială. Sute de oameni au condus-o pe Valentina pe ultimul drum. Distrusă de durere, mama fetei abia a găsit puterea să meargă în urma mașinii mortuare.

Moartea Valentinei a fost violentă, trupul fiindu-i ars aproape complet. Sicriul a stat tot timpul acoperit, așa cum a fost scos de la morga Serviciului de Medicină Legală.

Un tronson din strada Patriei a fost blocat.

Acum prietenii și cunoscuții vor să și-o amintească pe tânără frumoasă, jovială și mereu gata să ajute. Ei nu-și doresc decât ca tânărul care a băgat-o în pământ să primească ceea ce merită.

Între timp, avocații lui Cosmin au contestat măsura arestului preventiv dispusă duminică de magistrații Tribunalului Buzău. Șansele ca tânărul să fie eliberat sunt însă minime, chiar dacă suspectul ar fi colaborat, mărturisind o parte din fapte.

REVENIM CU VIDEO!

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button