Știrile zilei

Vânt din spate. Cu ce viteză a fost prins un tânăr circulând în localitate

În ultimele 24 de ore, poliţiştii buzoieni au depistat 143 de  conducători auto care au încălcat regulile de circulaţie rutieră, 67 dintre aceștia fiind opriți pentru că au depăşit viteza regulamentară. Unul dintre contravenienți, un nemțean în vârstă de 21 de ani, pare că a vrut să bată recordul de viteză într-o localitate de pe E85.

Ieri, viteza maximă a fost înregistrată pe raza localităţii Cioranca, pe DN 2 E 85, când polițiștii au depistat un tânăr de 21 de ani, din Neamţ, care circula cu 154 km/h

Faţă de acesta a fost luată atât măsura sancţionării contravenţionale cu amendă, cât şi măsura complementară de reţinere a permisului de conducere.

Tot ieri, în cazul unui prahovean de 24 de ani, depistat în timp ce-şi conducea autoturismul pe DN 1B E 577, în localitatea Săhăteni cu viteza de 114 km/h, a fost luată măsura sancţionării cu amendă şi cea de reţinere a permisului de conducere în vederea suspendării pentru 90 de zile.

Respectați regulile de circulație!

Atenţie! Viteza excesivă sau neadaptată la particularităţile de drum şi de trafic este una din principalele cauze ale accidentelor grave de circulaţie.

Circulaţi cu viteză moderată!”, recomandă polițiștii buzoieni.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close