Știrile zilei

Veste bună pentru locuitorii de pe Valea Buzăului!

Începutul noului an era gata sa întristeze personalul sectiei Pediatrie a Spitalului orasenesc Nehoiu,dar si pe familiile cu copii din aceasta zonă. Singurul medic pediatru de aici și-a luat concediu si a anuntat ca nu va mai veni la serviciu începand cu data de 01. 01 2019.

Fiind singurul medic specialist, activitatea sectiei a fost suspendata temporar,dar conducerea spitalului a cautat si a gasit solutia.Un medic pediatru aflat la pensie, dr. Constantin Liță, a încheiat un contract cu Spitalul Nehoiu si de la 01.01. 2019, s-a reluat activitatea sectiei.

Am fost nevoiți să facem un contract de prestări servicii cu un privat pentru că nu am găsit angajatul nostru. Este vorba despre domnul doctor Constantin Liță, care a mai lucrat la noi. Fiind pediatru, a lucrat până în 2017 la compartimentul neonatologie. După sărbători scoatem iar la concurs toate posturile de medic, inclusiv pentru pediatrie”, a declarat medicul Sergiu Remișovschi, directorul spitalului orășenesc Nehoiu.

Vestea reluării activităţii de la Pediatrie este una cum nu se poate mai bună pentru familiile cu copii de pe Valea Buzăului. Dacă Pediatria din Spitalul Nehoiu se închidea, atunci părinţii erau nevoiţi să meargă 70 de kilometri până în municipiul Buzău pentru un consult de specialitate.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button