Știrile zilei

Veste nesperată pentru șoferii buzoieni | Anunțul viceprimarului

Viceprimarul municipiului vine cu vești bune pentru șoferii din Buzău: în curând coșmarul din Zona Industrială ar urma să se încheie.

Potrivit unui anunț făcut de viceprimarul Ionuț Apostu, astăzi a început așternerea stratului de uzură peste pasajul CFR, iar lucrările se apropie de final.

Astăzi se toarnă stratul de uzură peste pasajul CFR! Mai sunt de montat rosturile de dilatație și mici lucrări la parapetul de protecție! În paralel, Urbis Serv a început asfaltarea celor două bretele de acces pe pod dinspre DN2 B Buzău-Brăila și Bulevardul Industriilor! Ne pregătim de recepția finală!” a scris Ionuț Apostu pe Facebook.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

2 comentarii

  1. Nici in constructii nu ne-am califica, daca ar fi un campionat european. Cateva luni pentru 30 de metri de pod gata facut, doar de reabilitat, in timp ce altii construiesc pe banda rulanta in termene de ordinul zilelor sau orelor. Adevarat, nu cu un utilaj, nu cu cativa oameni si nu „la lopata”. Si cand te gandesti ca licitatiile nu sunt departe, ca valoare, de cele despre care fac referire ca model, concluzia e ca profitul ramas acestor firme de pe la noi este gigantic, la o calitate execrabila. La acest pod se pare ca lucreaza doua entitati distincte, Urbisul – cei care habar nu au sa asfalteze ceva drept, sau plan, si cei de la Troia, care le seamana perfect, asa cum ne-au demonstrat la podul de la Marghiloman. In loc de inaugurare eu m-as sinucide. Norocul lui Apostu e ca il protejeaza iq-ul redus si lipsa constiintei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: