Social Știrile zilei

Vești bune de la AJPIS | Vin banii!

Indemnizațiile mămicilor se plătesc mai repede de Paște.[divider]

Vești bune pentru mămici din partea Agenției Județene pentru Plăți și Inspecție Socială. Cu ocazia sărbătorilor Pascale, indemnizațiile de creșterea copiilor, alocațiile de stat, stimulentele de inserție și indemnizațiile de acomodare vor fi plătite mai devreme.

Iepurașul vine anul acesta cu bani din partea AJPIS. Indemnizațiile au fost plătite și mâine vor fi încasate de benefiziari, cu 10 zile mai devreme în această lună datorită sărbătorilor. Acest fapt se datorează unei strânse colaborări între Guvern, Ministerul Muncii, primării si toate agențiile. “A fost un efort uriaș având în vedere că a trebuit să facem în două-trei zile munca pe care o făceam de obicei în zece, însă mulțumirea este realizarea obiectivului” a declarat pentru Reporter Buzoian, Mariana Cristea, director AJPIS Buzău.

La nivelul județului, aproximativ 80000 de persoanee se vor bucura de încasarea drepturilor sociale platite prin AJPIS Buzău mai devreme.

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

2 Comments

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Se știa cînd pică pastele această decizie putea fi luată în timp util ca sa nu mai fie făcute acele eforturi uriașe cum ziceți.Dar așa e in Romania.