CORONAVIRUS

Vești despre starea pacienților de la Tisău

Primăria comunei Tisău anunță că situația epidemiologică din zonă este sub control. Starea pacienților infectați cu noul COVID-19 este bună, iar Primăria ține legătura cu familiile acestora.

„Avand in vedere situatia cu privire la persoanele infectacte cu virusul Covid-19, va aducem la cunostinta urmatoarele:

-Persoanele in cauza confirmate cu Covid-19, se afla in stare buna de sanatate si au inceput sa- si revina!

-Situatia a luat o amploare mult prea mare din cauza zvonurilor si fakenews-urile care nu au fost confirmate!

-Situatia de la Tisau este sub control, se tine legatura cu institutiile de specialitate, cu Institutia Prefectului prin doamna subprefect Elena Preda si celelalte organe abilitate.

– Facem apel la toti cetatenii, inclusiv la cei din massmedia, sa transmita tuturor ca totul este sub control, si nu este cazul sa ingrijoram populatia din cauza fakenews-urilor.

-In ultimele zile s-a creat panica printre locuitorii comunei, multe zvonuri nefiind adevarate, si avem oameni care nu sunt primiti la consultatii medicale altele decat cele legate de Covid-19, iar altii au fost trimisi in concediu de odihna.

-Inca o data facem apel la calm, deoarece la Tisau totul este sub control, iar locuitorii comunei nu trebuie sa fie ingrijorati.

-Primaria Tisau prin Primar si Viceprimar va stau la dispozitie pentru orice lamurire!”, transmite primarul comunei Tisău, Mihai Cristian Ionel.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: