Știrile zilei

Vești proaste de la meteorologi

Suntem deja în luna aprilie și toată lumea stă deja cu gândul la Sfintele Paști. Vremea nu dă însă semne că s-ar linişti în perioada următoare, iar orizontul de timp cel mai apropiat pentru o vreme însorită îl constituie Floriile (21 aprilie).

Meteorologii ANM anunţă încă o zi cu ploi, a patra la rând. Ploile se vor înmulţi şi se vor intensifica pe parcursul zilei de joi, iar în sud-vestul ţării, cantităţile de apă vor trece, izolat, chiar şi de 40 l/mp. Vor fi averse însoţite de fenomene electrice, iar la altitudini mari vor fi şi ninsori. Vântul se va intesifica trecător în sud-estul şi în nord-vestul ţării.

Atmosfera va rămâne instabilă în zona Munteniei. Vineri va ploua, în special după-amiază şi noaptea, iar în weekend, ploile vor apărea trecător şi vântul va sufla moderat. Tot atunci, temperaturile vor creşte până la cel mult 16 grade Celsius.

Până la finalul săptămânii, ploile cele mai consistente vor fi în regiunile sudice şi sud-vestice, dar stropi vor fi şi în restul ţării. Pe alocuri, se vor aduna cantităţi de apă de peste 30 .. 40 l/mp. Temperaturile vor scădea uşor, iar în weekend, se vor situa sub 20 de grade Celsius.

Se pare că de Paști vom avea temperaturi mai ridicate decât normalul perioadei, în timp ce de Florii, temperaturile vor fi normale pentru perioada la care ne aflăm.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close